WIE WE ZIJN & WAT WE DOEN

 

 

The Kushi Institute of Europe

Geachte website bezoeker,

Stichting Kushi Instituut bestaat dit jaar 35 jaar en is actief op het gebied van een gezonde leef- en eetwijze, en heeft aan de wieg gestaan van de natuurvoedingsbeweging en vele complementaire geneeswijzen en bewegingskunsten zoals Do-in, Shiatsu massage, Iyengar yoga, Okido yoga, T’ai chi, Nordic walking, Aikido, Feng Shui, 9 Star Ki astrologie en natuurlijk de macrobiotische kookkunst en de natuurlijke biologische landbouw, gezonde schoollunches, natuurlijke thuisbevalling, borstvoeding, en veel meer…  

 

Met onze educatieve programma’s in een natuurlijke en duurzame leef- en eetwijze hopen we bij te kunnen dragen aan de bewustwording van de relatie voeding en gezondheid en preventie van ziektes. Gelukkig zoeken steeds meer mensen al een gezondere eet- en leefwijze. Onze programma’s helpen hen op weg naar bewustere keuzes, zowel voor hun gezondheid, als voor het milieu en klimaat.

 

 

Nederlandse publieksprogramma
Internationale studie weken

 

 

Wij, samen met onze leraren en leraressen zijn altijd bereid een lezing of kookdemonstratie in uw omgeving b.v. school, werk, bibliotheek, praktijk, of gewoon in uw huiskamer…;-) te geven.
Voor meer informatie of een afspraak daarvoor gelieve contact met ons op te nemen telefonisch 0031- (0) 20 – 6257513
of per email info@macrobiotics.nl

We zijn nu ook via Facebook en Twitter te volgen.

 

 

Met vriendelijke groet,

Wieke Nelissen
Directie Stichting Kushi Instituut Nederland