Zaterdagochtend Kookworkshops

Geef je snel op! Beperkte deelname!

 

5 workshops

 

 

10.00 – 12.30 uur, daarna gezamenlijk lunchen, shoppen en napraten
Kosten: € 35 per les / 2e persoon € 30

 

met Horiah Nelissen, Bini Sharman en Ingrid Kops

 

Onder leiding van een ervaren kooklerares ga je zelf aan de slag met de beste ingrediënten. Je leert hoe je een maaltijd in korte tijd kan koken: misosoep, bonensoep, granen en pasta’s, groenten, zeegroenten, pickles, tempura en andere gefrituurde heerlijkheden. En natuurlijk toetjes. Je leert ook met een Japans mes verschillende snijtechnieken. Je kunt alle lessen volgen, er worden telkens andere gerechten gemaakt. Met gezamenlijke lunch na afloop.

 

 

12 oktober
WOK GERECHTEN
met Horriah Nelissen
In een wok een maaltijd bereiden met granen of noodles.
Met groenten, tofu, seitan en heerlijke smaakmakers


26 oktober
TOETJES EN GEBAK
met Bini Sharman
Desserts met fruit, pudding, kanten, alles op natuurlijke wijze gezoet.
Taart en cake, zonder ei of boter. Heerlijk!


9 november
BEAT THE MEAT!
met Horriah Nelissen
Speciale gerechten voor wie niet zonder kaas en vlees kan.
Met sterke smaken en gefrituurde zaken lukt het!


7 december
SUSHI WORKSHOP
met Ingrid Kops
Leer je eigen sushi’s maken: als maaltijd en als party- of picknicksnack.
Met verschillende traditioneel Japanse vullingen en dipsaus


14 december
TEMPURA MAALTIJD
met Horriah Nelissen
Groenten tempura, met verschillende dipsausen
en de beste bijgerechten. Favoriet bij iedereen!

 

 

 

Voor alle programma's is opgave schriftelijk of telefonisch noodzakelijk!