Weekend   

 

Een intensieve training in macrobiotisch koken voor
een betere gezondheid.


Kosten:€ 425 incl. maaltijden, overnachtingen (beperkt beschikbaar), lessen, studiegids en deelnamecertificaat 2de pers. 10% korting / 25% korting voor nieuwe Art of Life School studenten

 

met Wieke, Adelbert en Horriah Nelissen, Karin Baank e.a.

 

15 – 18 maart
donderdag 18.00 uur - zondag na de lunch

 

De lessen worden in het engels gegeven


Voorjaarsreiniging en gezond afvallen
Kooklessen en workshops gericht op het afvoeren van vuile stoffen en het verkrijgen van je natuurlijke gewicht. Je leert veel over de werking van voeding, het samenstellen en bereiden van gebalanceerde maaltijden. Tijd voor persoonlijke vragen.

 

The Art of Cooking School registratie form


 

For detailed information in English see: Art of Cooking School

 

 


De macrobiotische keuken

Je wil een gezondere eet- en leefwijze, maar je ziet door de bomen het bos niet meer? Kom dan naar deze kooklessen, leer een enorme variëteit aan producten kennen en hoe ze lekker en gemakkelijk klaar te maken! Koken is de sleutel tot je gezondheid! Moderne voedings-wetenschappelijke inzichten bevestigen steeds nadrukkelijker het grote preventieve belang van de praktijk van de veganistisch macrobiotische keuken: plantaardig, vers, volwaardig, vezelrijk en vetarm. Elke hap brengt jou persoonlijk dichter bij een goede gezondheid en helpt de planeet aarde in zijn voortbestaan.

 

De macrobiotische, (meestal veganistische) keuken maakt gebruik van biologische volle granen en granenproducten, seizoen groenten, peulvruchten, zeegroenten, pickles, fruit, noten, zaden, plant aardige oliën, een aantal natuurlijke smaakmakers en, als je wilt, af en toe (verantwoorde) vis. Zonder zuivel, vlees, kaas, eieren en zonder suiker leer je heerlijke maaltijden, snacks en toetjes te maken. Duurzamer en milieubewuster kan haast niet.


De lessen zijn demonstraties. Mocht je zelf aan de slag willen gaan, kom dan naar een van de Kunst van het Koken weekends. Daar doe je workshops en kook je zelf een aantal gerechten.

 

 

 

 

 

 

Search our website: