Speciaal themaweekend    

 

Tijd om eens kritisch te kijken naar je voedingspatroon

 

Kosten: € 275 incl. alle maaltijden, overnachtingen (beperkt beschikbaar) en studiemateriaal. 2de persoon 20% korting
Bij 2 of meer weekends 20% korting. 2de persoon 20% korting

 

met Adelbert en Wieke Nelissen

 

30 maart - 1 april
vrijdag 17.00 uur – zondag 17.00 uur

 

De lessen worden in het engels gegeven

 

Wat iemand eet is erg belangrijk zowel voor zijn huidige gezondheid als zijn gezondheid op latere leeftijd. De macrobiotische voedingswijze wordt internationaal gezien als het beste preventief werkende voedingspatroon voor de mensheid. Het wordt dus tijd voor een kritische herziening van ons voedingspatroon. Smaakvol, culinair en gezond!

 

 

The Way to Health, Vitality and Strength registratie form

3 Fascinating Study Weekends registration form

 

 

Meer themaweekenden:

 De 5 transformaties

 9 Star Ki Chinese Astrologie

 

 

For detailed information in English see: The Way To Health

 

 


De macrobiotische keuken

Je wil een gezondere eet- en leefwijze, maar je ziet door de bomen het bos niet meer? Kom dan naar deze kooklessen, leer een enorme variëteit aan producten kennen en hoe ze lekker en gemakkelijk klaar te maken! Koken is de sleutel tot je gezondheid!


Moderne voedingswetenschappelijke inzichten bevestigen steeds nadrukkelijker het grote preventieve belang van de praktijk van de macrobiotische keuken: plantaardig, vers, volwaardig, vezelrijk en vetarm. Elke hap brengt jou persoonlijk dichter bij een goede gezondheid en helpt global warming tegen te gaan.


De macrobiotische keuken maakt gebruik van biologische volle granen en granenproducten, seizoensgroenten, peulvruchten, zeegroenten, pickles, fruit, noten, zaden, plantaardige oliën, een aantal natuurlijke smaakmakers en af en toe vis. Zonder zuivel, vlees, kaas, eieren en zonder suiker leer je heerlijke maaltijden, snacks en toetjes te maken.