KOOKPRESENTATIES BIJ DESHIMA

 

Productinformatie, kookpresentaties, lekker smullen, vraag en antwoord…
Met Valentina Nelissen, Jasmijn Rijkhoff – Nelissen, Jarka Adamcova en anderen

 

Zaterdagochtend 10.30 – 12.30uur

Daarna shoppen, napraten en/of lunchen

Kosten: Euro 15 per persoon
plus 50% korting bij de tweede lunch in onze Lunchroom op de kooklesdagen
plus ontvang in januari een gratis kaartje voor een kookles naar keuze bij besteding vanaf 100 Euro aan boodschappen in onze Deshima winkel

 

 

10 januari
Goede voornemens?
Knap jezelf op met afvoerende, versterkende of verwarmende wintergerechten

 

24 januari
Zeegroenten gerechten en andere hartige bijgerechten  

 

7 februari
Gebak en toetjes voor je allerliefste Valentijn

 

21 februari
Japanse specialiteiten

 

7 maart
Wok en noodle gerechten

 

21 maart
Een heerlijke Paasbrunch zonder ei, zuivel en suiker

 

11 april
Het belang van groentenpickles en andere gefermenteerde producten

 

25 april
Voorjaarsreiniging en koken met wilde groenten

 

 

De macrobiotische keuken
Je wil een gezondere eet- en leefwijze, maar je ziet door de bomen het bos niet meer?
Kom dan naar deze kooklessen, leer een enorme variëteit aan producten kennen en hoe ze lekker en gemakkelijk klaar te maken!
Koken is de sleutel tot je gezondheid!
Moderne voedingswetenschappelijke inzichten bevestigen steeds nadrukkelijker het grote preventieve belang van de praktijk van de veganistisch macrobiotische keuken:
plantaardig, vers, volwaardig, vezelrijk en vetarm en rijk aan mineralen, vitamines, vezels en Omega 3-6-9.
Elke hap brengt jou persoonlijk dichter bij een goede gezondheid en helpt de planeet aarde in zijn voortbestaan.

De macrobiotische, meestal veganistisch, keuken maakt gebruik van biologische volle granen en granenproducten, seizoen groenten, peulvruchten, zeegroenten, pickles, fruit, noten, zaden, plantaardige oliën, een aantal natuurlijke smaakmakers en, als je wilt, af en toe (verantwoorde) vis.
Zonder zuivel, vlees, kaas, eieren en zonder suiker leer je heerlijke maaltijden, snacks

en toetjes te maken.
Duurzamer en milieubewuster kan haast niet.

De “Ideale Eetpatroon” brochure met praktische tips en voedingswaarde informatie ontworpen door Adelbert Nelissen zal het efficiënte onderlegger zijn voor de kookdemo’s.
Deze is verkrijgbaar in de Deshima winkel of te bestellen bij www.deshima.eu

 

Maar wat wordt er gekookt?
Er zullen 2 - 3 gerechten telkens gemaakt worden, met daarna proeven.
Ingrediënten zijn dan direct in Deshima winkel te koop.
Wordt je een lid van de Deshima familie met lidmaatschapkaart?
Dan ontvang je extra 5% korting op je boodschappen.

 

Wil je bepalen welke productgroepen of gerechten er worden gepresenteerd?
Laat dan je stem horen!
Stuur ons je email, zodat we je de enquête ook kunnen sturen.
Eerst 100 deelnemers kunnen het resultaat bepalen…;-)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Deshima
Shop / Mail Order / Lunch Service

Weteringschans 65
1017 RX Amsterdam, NL
Tel. shop: + 31- 20 - 4230391
Tel. lunch service: + 31- 20 - 6269933
Tel. mail order: + 31- 20 - 6257513

Business hours:
Monday - Friday: 10.00 - 18.00h
Saturday: 10.00 - 17.00h
(except mail order)