Art of Cooking
Women's Health
9 Star Ki
Kookpresentaties
& workshops
Lunchroom
Shop, Pick Up Point &
Online Orders

Shipping information:
  Netherlands & Belgium
  Other EU countries
Books
News / Monthly Offers
Discount Card
History
News from Japan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Follow Us

 


 

KOOKLESSEN & WORKSHOPS

 

Het komplete overzicht van de kooklessen & workshops tot en met juni

 

 

 

 

April

 

Wednesday April 24
19.00 – 21.00h

Cooking Class with Valentina Nelissen, English spoken

Party vegan food
Let’s pamper friends and guests with beautiful, tasty and healthy food! All family favourites in a row. Not complicated and success assured.

Registration: 18.45h
Price: 25 Euro per person
Free 5 Euro Deshima shopping voucher for the pre-payments 2 days ahead
Deshima card holders receive 10% discount

Payments per PIN in our shop or lunchroom or made by bank transfer to:
Stichting Kushi Instituut,  IBAN: NL77ABNA0498608468
mention your name, tel. and class title

 

 

 

 

 

 

Mei

 

Zaterdag 4 mei
10.30 - 12.30 uur

Kookles met Jasmijn Nelissen

Vegan to go
Dat moet eten zijn wat na een aantal uren ook nog heel aantrekkelijk is en er mooi uitziet. Sushi’s, burgers, salades en dressings, en een vervoerbaar dessert.

Aanvang: 10.15 uur
Prijs: 25 Euro per persoon
Gratis 5 Euro Deshima shopping voucher indien 2 dagen voor aanvang betaald
Deshima kaarthouders ontvangen 10% korting

Betaling kan per PIN in onze shop of lunchroom of overmaken op rekening:
Stichting Kushi Instituut,  IBAN: NL77ABNA0498608468
o.v.v. lesdatum, je naam en telefoonnummer

 

Saturday May 11
11.00 - 12.30h

Open Day with Valentina Nelissen, English spoken

Macrobiotic vegan presentation

Free entree, bring friends!

Deshima Lunchroom & Shop will be open for a delicious meal, snacks and your shoppings.
Check our shop for the best quality macrobiotic vegan ingredients and fresh foods, Japanese specialties, books and kitchen ware...

 

Zaterdag 11 mei
14.30 - 17.00 uur

Kookworkshop with Valentina Manera

Tempeh maken
Gefermenteerde sojabonen leveren o.a. tempeh, zeer goed voor je spijsvertering en vol gezonde, plantaardige eiwitten en Vit B12. Het is leuk dit product zelf te maken thuis. En je leert er heerlijk mee koken.

Aanvang: 14.15 uur
Prijs: 45 Euro per persoon
Gratis 5 Euro Deshima shopping voucher indien 2 dagen voor aanvang betaald
Deshima kaarthouders ontvangen 10% korting

Betaling kan per PIN in onze shop of lunchroom of overmaken op rekening:
Stichting Kushi Instituut,  IBAN: NL77ABNA0498608468
o.v.v. lesdatum, je naam en telefoonnummer

 

Monday May 20
19.00 – 21.00h

Cooking Class met Valentina Nelissen, English spoken

Fermenting vegetables  
Fermented vegetables are the best anti-oxidant and a tremendous help for a better digestion. Full of valuable minerals and healthy bacteria those pickles strengthen the intestines, clean your body from the inside and give you great energy.

Registration: 18.45h
Price: 25 Euro per person
Free 5 Euro Deshima shopping voucher for the pre-payments 2 days ahead
Deshima card holders receive 10% discount

Payments per PIN in our shop or lunchroom or made by bank transfer to:
Stichting Kushi Instituut,  IBAN: NL77ABNA0498608468
mention your name, tel. and class title

 

Zaterdag 25 mei
10.30 – 12.30 uur

Kookles met Jasmijn Nelissen

Eten uit de wilde natuur
Er groeit veel in de natuur wat je kan eten. Denk aan paardenbloem, wilde rucola, wilde bosui, duizendblad, bijvoet, klein hoefblad, brandnetel etc. Heerlijk en prachtig om er mee te koken nadat je fris van buiten thuis komt.

Aanvang: 10.15 uur
Prijs: 25 Euro per persoon
Gratis 5 Euro Deshima shopping voucher indien 2 dagen voor aanvang betaald
Deshima kaarthouders ontvangen 10% korting

Betaling kan per PIN in onze shop of lunchroom of overmaken op rekening:
Stichting Kushi Instituut,  IBAN: NL77ABNA0498608468
o.v.v. lesdatum, je naam en telefoonnummer

 

 

 

Juni

 

Zaterdag 1 juni
10.30 – 12.30 uur

Kookles met Wieke Nelissen

Zomerse salades
Tijd voor salades als de dagen warmer en langer worden. Dressings maak je in een handomdraai: vegan mayonaise, mosterd , shiro miso, umesu en umeboshi, alles voor de finishing touch.

Aanvang: 10.15 uur
Prijs: 25 Euro per persoon
Gratis 5 Euro Deshima shopping voucher indien 2 dagen voor aanvang betaald
Deshima kaarthouders ontvangen 10% korting

Betaling kan per PIN in onze shop of lunchroom of overmaken op rekening:
Stichting Kushi Instituut,  IBAN: NL77ABNA0498608468
o.v.v. lesdatum, je naam en telefoonnummer

 

Saturday June 8
10.30 – 12.30h

Cooking class met Alexander Gershberg, English spoken

Vegan cakes and desserts
Wonderfully beautiful and delicious. With natural sweeteners, cakes and pie crusts with or without gluten, and delightful seasonal fruits.

Registration: 10.15h
Price: 25 Euro per person
Free 5 Euro Deshima shopping voucher for the pre-payments 2 days ahead
Deshima card holders receive 10% discount

Payments per PIN in our shop or lunchroom or made by bank transfer to:
Stichting Kushi Instituut,  IBAN: NL77ABNA0498608468
mention your name, tel. and class title

 

Zaterdag 15 juni
10.30 – 12.30 uur

Kookles met Wieke Nelissen

Vegan desserts
Met natuurlijke zoetmiddelen maak je de lekkerste puddingen en vers fruit desserts: amazake pudding (chocola en vanille), vers fruit kanten, appel sinaasappel karamel en meer...

Aanvang: 10.15 uur
Prijs: 25 Euro per persoon
Gratis 5 Euro Deshima shopping voucher indien 2 dagen voor aanvang betaald
Deshima kaarthouders ontvangen 10% korting

Betaling kan per PIN in onze shop of lunchroom of overmaken op rekening:
Stichting Kushi Instituut,  IBAN: NL77ABNA0498608468
o.v.v. lesdatum, je naam en telefoonnummer

 

Zaterdag 15 juni
14.15 – 16.45 uur

Kookworkshop met Valentina Manera

Seitan maken
Je leert seitan, de eiwitten van tarwe, maken van tarwemeel. Het scheiden van de eiwitten en zetmeel is een kunstje, wat je even moet leren. En hoe maak je er super gerechten mee, dat leer je ook.

Aanvang: 14.00 uur
Prijs: 45 Euro per persoon
Gratis 5 Euro Deshima shopping voucher indien 2 dagen voor aanvang betaald
Deshima kaarthouders ontvangen 10% korting

Betaling kan per PIN in onze shop of lunchroom of overmaken op rekening:
Stichting Kushi Instituut,  IBAN: NL77ABNA0498608468
o.v.v. lesdatum, je naam en telefoonnummer

 

Saturday June 22
10.30 – 12.30 uur

Cooking Workshop met Valentina Nelissen, English spoken

Kimchi and fermentation
Seasonal vegetables in quick pickles or longer fermented. Fermented foods with the salty tastes from miso, shoyu, umesu, and white sea salt help your digestion tremendously. A must with every balanced meal

Registration: 10.15h
Price: 45 Euro per person
Free 5 Euro Deshima shopping voucher for the pre-payments 2 days ahead
Deshima card holders receive 10% discount

Payments per PIN in our shop or lunchroom or made by bank transfer to:
Stichting Kushi Instituut, IBAN: NL77ABNA0498608468
mention your name, tel. and class title

 

 

 

 

 

 

 

Door voor een van onze cursussen te registreren, accepteert u onze Betalings-, Leverings- en Privacy voorwaarden en bent u op de hoogte van onze Klacht / suggestie procedure
Lees hier onze Privacy verklaring en uw Privacy rechten

 

Deshima kaarthouders ontvangen 10% korting op de kookpresentaties en workshops van dit programma
Kom boodschappen doen in Deshima winkel!
En ontvang gratis kookpresentatie/gemberkompres workshop entreekaartje bij de besteding van 175 Euro of een gratis kookworkshop entreekaartje bij besteding van 275 Euro of meer.

 


Adres:
Deshima
Weteringschans 65, 1017 RX Amsterdam
020 6257513 of info@macrobiotics.nl

 

 

Zie voor meer kooklessen en workshops ook onze Art Of Cooking School

 

De “Ideale Eetpatroon” brochure met praktische tips en voedingswaarde informatie ontworpen door Adelbert Nelissen zal het efficiënte onderlegger zijn voor de kookdemo’s.
Deze is verkrijgbaar in de Deshima winkel of te bestellen bij www.deshima.eu

 

 

 

 

 

 

 


Deshima
Shop / Mail Order / Lunch Service

Weteringschans 65
1017 RX Amsterdam, NL

Tel. shop & mail order: + 31- 20 - 4230391
Tel. lunch service: + 31- 20 - 6269933

Business hours:
Monday - Friday: 10.00 - 18.00h
Saturday: 10.00 - 17.00h